![]() ![]()
Blanda citron och mjölk?
![]() Jag har en liten fråga rörande en soppa som jag precis misslyckats med. I receptet ingår bland annat saft av citron och en mjölkredning. Något som jag borde ha listat ut redan innan jag blandade dessa två ingredienser är ju att citron och mjölk inte går så himla bra ihop. Dock är jag så här i efterhand lite konfunderad över hur ett recept kan mixa dessa två när inte jag kan det. Finns det en hemlig kockregel som säger HUR detta ska gå till för att inte soppan ska skära sig? Sen undrar jag också om ni kan tipsa mig om en trovärdig lögn att komma undan med det.. Gärsterna kommer om en timme. Vad göra??
- Louise
![]() Tyvärr... jag har inget bra knep för att förena dessa båda ingredienser i samma soppa. Och jag vet ju inte vilket recept du använt dig av. Visst kan det ofta passa fint med citron till fisk, men den bör nog serveras på bordet så att gästerna kan droppa direkt i tallriken. Trovärdig lögn? Nja... blåneka? Skyll på receptet? Eller erkänn ett misstag och skratta åt det efteråt? ![]() ![]() ![]()
|
|
Citronskal och mjölk funkar.